Man met drank op rijdt 14 jarige meisje aan in Hoogezand

Hoogezand- De politie heeft vrijdagmiddag een 32-jarige man uit Hoogezand aangehouden voor het rijden onder invloed en het doorrijden na een ongeluk.
Een 14-jarig meisje uit Hoogezand fietste over de Thorbeckelaan waar zij op de kruising met de Savornin Lohmanlaan werd aangereden door een man in een auto. Het meisje viel en liep daarbij verwondingen op aan haar arm en ze had enkele schaafwonden. De automobilist reed na het ongeval door. Met behulp van getuigen konden agenten kort daarna de 32-jarige verdachte aanhouden bij een cafetaria aan de Meint Veningastraat. De man was onder invloed van alcohol. Hij blies 660 ug/l bij de ademtest. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De man is ingesloten voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !