Man mishandeld in woning Hoogezand

Hoogezand– De politie hield in de nacht van zondag op maandag een 28-jarige man uit Amstelveen aan. Hij wordt ervan verdacht in het begin van de nacht samen met zijn vriendin en een aantal vrienden de woning van een 24-jarige man in de Kerkstraat te zijn binnen gedrongen. Deze verklaarde dat hij door de 28-jarige werd geslagen en door de vrouw met pepperspray werd bespoten. Door het kenteken van de auto van de verdachte in de ANPR op te nemen werd deze in de loop van de nacht ter hoogte van Beesterzwaag aangetroffen en kon de Amstelvener aangehouden worden. Hij bleek tevens in het bezit te zijn van twee boksbeugels. De ruzie ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De politie stelt een onderzoek in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !