17 jarige jongen uit Sappemeer aangehouden wegens woninginbraak in Groningen

Groningen- De politie heeft vrijdag aan het einde van de ochtend dankzij alerte getuigen drie inbrekers aangehouden. handschoenen aan. Dit was voldoende aanleiding voor de getuigen om direct via 112 de politie te waarschuwen. Daarbij werd een goed signalement van het trio doorgegeven. Meerdere agenten gingen naar de Zandsteenlaan. Daar werd al snel ontdekt dat bij een woning was ingebroken. Op basis van het signalement werden twee Stadjers van 17 en 18 jaar aangehouden. En ook een 17-jarige inwoner van Sappemeer werd door de agenten gearresteerd. De drie werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten voor nader onderzoek. Bij de 17-jarige Stadjer werd tijdens de fouillering een boksbeugel aangetroffen. Dit verboden wapen werd in beslag genomen. De eigenaar van de woning heeft inmiddels aangifte gedaan. In het onderzoek is de politie overigens nog wel op zoek naar meer getuigen van deze inbraak. Heeft u iets gezien of andere informatie dat van belang kan zijn? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !