Man overgiet auto met brandbare stof en snijdt man met mes in Kiel Windeweer

Kiel Windeweer- Een 44-jarige inwoner van Veendam werd zondagavond aangehouden nadat hij eerder de middag in Kiel-Windeweer een auto met een brandbare vloeistof zou hebben overgoten en de 68-jarige eveneens uit Veendam afkomstige eigenaar met een mes zou hebben gesneden. De 68-jarige ontdekte in eerste instantie dat bij de vlomarkt aan de Nieuwe Compagnie de banden van zijn auto lek waren gestoken. Toen hij op de afsleep stond te wachten werd zijn wagen met iets overgoten en hield degene die dat deed er een aansteker bij. Waarschijnlijk omdat hij was betrapt stapte de persoon in kwestie op de eigenaar af en haalde uit met een mes. De 68-jarige liep daarbij een kras in zijn gezicht op. De verdachte, een 44-jarige Veendammer, werd later in zijn huis aangehouden. De man is ingesloten. Tussen beide Veendammers bestaat vermoedelijk al langere tijd een conflict.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !