Auto inbrekers aangehouden in Sappemeer

Sappemeer- De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen van 21 en 26 jaar uit Hoogezand aangehouden op verdenking van diefstal uit een auto. De agenten waren richting Sappemeer gereden in verband met een melding van een vernieling van een ruit van een woning aan de Burgemeester Jonkerenstraat. Eén van de agenten zag een man op een fiets staan op de Plantsoenstraat. De 21-jarige man is staande gehouden. Even verderop troffen de agenten een tas aan op straat. Uit onderzoek bleek dat deze afkomstig was uit een auto die verderop stond geparkeerd in de Plantsoenstraat. De tweede verdachte, de 26-jarige man, vonden de agenten bij een andere auto iets verderop. Hij had zich verstopt. Beide mannen zijn aangehouden voor diefstal uit een auto en vastgezet voor verhoor. De 41-jarige eigenaar van de tas uit Sappemeer heeft aangifte gedaan. Het onderzoek naar de vernieling in de Burgmeester Jonkerenstraat gaat door. Dit incident staat los van deze auto-inbraak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !