File op de A7 bij Scharmer na ernstig ongeval (Update)

Scharmer- De A7 bij Scharmer is tijdelijk dicht geweest nadat er woensdagmorgen een ernstig ongeval is gebeurd.

Volgens getuigen gaat het om een ongeval waar een vrachtauto bij betrokken is. Een traumahelikopter is onderweg. Er staat een file van 8 kilometer. Via het spoor was het ook niet mogelijk om in Groningen te komen. Door een aanrijding met een persoon reden er geen treinen tussen Kropswolde en Groningen. De dienstregeling wordt hervat.

Update: De file op de A7 neemt af. De traumahelikopter is geannuleerd. Via het spoor gaat het nog steeds moeizaam. Arriva meldt dat de dienstregeling wordt hervat. rond 10 uur rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

 

Foto’s: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !