Grote brand verwoest zolder; bewoner aangehouden (Video)

Hoogezand- De Goeman Borgesiusstraat in Hoogezand was dinsdagmorgen het middelpunt van veel hulpdiensten.

Tegen 10 voor 10 werd de brandweer gebeld voor een zolderbrand. Ter plaatse bleek het een uitslaande brand te zijn. Tijdens het blussen van de brand begon de hond van de bewoner een andere hond te bijten. Veel omstanders bemoeiden zich hier mee. De dierenambulance kwam ter plaatse. Er ontstond een grimmige sfeer. De politie was met veel manschappen ter plaatse. Er kwamen ambulances ter plaatse voor het controleren van de bewoners. Niemand moest naar het ziekenhuis. De bewoner is aangehouden. De brand heeft de hele zolder verwoest. Ook andere woningen raakten zwaar beschadigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !