Automobilist(e) rijdt over voet na aanrijding in Hoogezand en stopt niet

Hoogezand- De politie is op zoek naar een automobilist(e) die doorrijdt na aanrijding in Hoogezand.

Op vrijdag 2 september 2016 omstreeks 16.00 uur gebeurde op de Astronautenlaan in Hoogezand een ongeval waarbij een auto en een fiets waren betrokken.  De persoon op de fiets wilde daar de ‘Triton’ passeren, waar op dat moment een auto vandaan kwam. De betrokkene zag deze auto te laat en raakte deze. Hierdoor kwam de betrokkene ten val, waarna de auto over de voet van de betrokkene reed. De bestuurder van deze auto reed door zonder te stoppen. De politie roept getuigen op zich te melden. Telefoonnummer : 0900 – 8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !