”Er moeten altijd eerst ongelukken gebeuren voor men in actie komt!” (Update + video)

HS- ”Er moeten altijd eerst ongelukken gebeuren voor men in actie komt”.

Harde uitspraken nadat bekend werd dat een ongeval waarbij twee gewonden vielen door een losliggende stoeptegel kwam. ”Ik  ben zelf postbode en vindt dat sommige paden er echt slecht bij liggen”. Veel mensen klagen over losliggende stoeptegels in de gemeente Hoogezand- Sappemeer.

Woensdagavond

Terug naar woensdagavond. Tegen 22:00 uur gebeurde op de Hoofdstraat in Hoogezand een ongeval waarbij twee personen op een scooter ten val kwamen. Beide slachtoffers kwamen twaalf meter verder tot stilstand. Ze raakten niet ernstig gewond, maar dit had heel anders kunnen aflopen.

Veel mensen ervaren de voetpaden en fietspaden is Hoogezand- Sappemeer als slecht. Op de vraag wat de inwoners van de paden vinden krijgen we dit soort antwoorden: ”Heel erg slecht. Je breekt soms bijna je nek” of ”Ja klopt helemaal, zeer slecht in deze gemeente. Ben zelf ook al vaak gestruikeld”. ”Ligt er inderdaad erg slecht bij. Maar daar staat het bedrijf die het heeft (her) straat bekend om”. ”Ja er liggen inderdaad veel tegels los . Gevaarlijk . En wie is er aansprakelijk?”. De gemeente is aansprakelijk voor losliggende tegels. En wil je een klacht doen over dingen in de gemeente? Dan wordt je doorverwezen naar hun website. Maar helaas, de pagina is niet beschikbaar en een klacht doen is niet mogelijk via internet.

Maar nu? Er is een ongeluk gebeurd, maar komt de gemeente nu ook in actie? We hebben de gemeente om een reactie gevraagd. De gemeente liet weten niet te willen reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !