”K heb zin in een bloedspelletje”. ‘Clown maakt inwoners van Hoogezand- Sappemeer bang (Update)

Sappemeer- Een zogenaamde horror-clown maakt inwoners van Hoogezand- Sappemeer bang.

Op Instagram zegt de ‘clown’ morgen langs scholen te komen. Op Instagram staat het volgende bericht:  ”Morgen kom k langs scholen? Dis de planning?☠️: TheoThijsen Boswijk, AJC,Reoboth, Nicobulder,Zwaaikom,Heidemeer,Ruimteschip????? En nu nog iets special’s. K loop morro om half 5/half 6 door heel sappemeer heen???”. Ook roept de clown op om zondag naar het Margrietpark te komen. ”K heb zin in een bloedspelletje” plaatst de persoon op Instagram.

Update:

De clown zou nu in Sappemeer rond lopen. De persoon zegt op Social Media rond het Margrietpark rond te lopen. Volgens meerdere mensen is de clown bij het Margrietpark gezien. ”2 meisjes heel erg bang? Kom maar terug?☠️” wordt er gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !