Vermoedelijk persoon te water in Sappemeer

Sappemeer –  Vermoedelijk persoon te water in Sappemeer.

Om 21:49 is de brandweer van Zuidbroek en Groningen uitgerukt voor een mogelijke persoon te water bij de Noordbroeksterstraat in Sappemeer. Ter plaatse was de politie al in de omgeving aan het zoeken toen de brandweer van Zuidbroek ter plaatse kwam zijn ook zij begonnen met zoeken en hebben ze de boot in het water gelegd om te zoeken naar de mogelijke drenkeling. Even later kwam de Duikploeg van Groningen ter plaatse om ook te assisteren. Na 3 kwartier zoeken zijn de hulpdiensten in overleg gegaan en zoektocht bij  het water gestaakt.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !