Vreemde lucht in woning

Sappemeer – De brandweer is donderdagavond bijna twee en een half uur bezig geweest met een vreemde lucht in een woning aan de Scheepstuiger in Sappemeer. De melding was afkomstig van de bewoners die in de woning een vreemde lucht hadden geroken. De brandweer heeft metingen verricht in de woning maar dit gaf geen resultaat. Omdat de geur toch niet vertrouwd werd is besloten om de adviseur gevaarlijke stoffen ter plaatsen te laten komen om met gevoeliger apparatuur opzoek te gaan naar de oorzaak van de vreemde lucht. Er is uiteindelijk niks gemeten waarna de bewoners terug konden naar hun woning.

Tekst: 112Hoogezand.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Dit content is eigendom van HSinactie.nl !